Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп работи на фритюрника в McDonald`s в Пенсилвания

...
Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп работи на фритюрника в McDonald`s в Пенсилвания
Коментари Харесай

Тръмп пържи картофки и провежда пресконференция в McDonald's

Републиканският претендент за президент Доналд Тръмп работи на фритюрника в McDonald`s  в Пенсилвания в неделя, преди да провежда конференция от гишето за клиенти в коли, предава " Асошиейтед Прес ".

Докато кореспонденти и сътрудници следиха, чиновник сподели на Тръмп по какъв начин да потапя пържените картофи в олио, да ги осолява и да ги слага в кутии със специфична лъжичка. Тръмп е   прочут с любовта си към бързото хранене , изрази учудване, че не му се постанова да допира пържените картофи с ръце.

" Всъщност изисква огромен опит, с цел да го направиш вярно и да го направиш бързо " , сподели Тръмп с усмивка, прибирайки сакото си и носейки престилка върху ризата и вратовръзката си.

От седмици Доналд Тръмп се противопоставия на разказите на претендента за демократите Камала Харис относно твърдението и че е работила във веригата за бързо хранене, до момента в който е била студентка, нещо, което Тръмп твърди - без да предлага доказателства - че в никакъв случай не се е случвало.

Donald Trump decided to work at McDonald's to make fries in Pennsylvania

This is a swing state, so Trump decided to win the hearts of the residents this way. He also trolled Kamala Harris, who said she worked part-time at a diner when she was young - Trump thinks it's a lie.…
— NEXTA (@nexta_tv)
Огромна тълпа се подреди по улицата пред ресторанта във Фистървил-Тревоз , който е част от окръг Бъкс, основен изборен регион на север от Филаделфия. Самият ресторант беше затворен за обществеността поради визитата на Тръмп. По-късно някогашният президент участва на домакинския мач на Питсбърг Стийлърс против Ню Йорк Джетс.

След като сервира торби с храна за у дома на хора в коли, Тръмп се наведе през прозореца, към момента с престилка, с цел да отговори на въпроси на медиите,  чакащи извън. Бившият президент, който непрестанно пропагандира неистини за загубата си на изборите през 2020 година, сподели, че ще почете резултатите от вота идващия месец, " в случай че изборите са почтени ".

Той се пошегува, че ще донесе сладолед на един от репортерите и когато различен попита какво обръщение има за Харис за 60-ия й рожден ден в неделя, Тръмп сподели: " Бих споделил " Честит рожден ден, Камала ", добавяйки: " Мисля, че ще й пратя малко цветя. "

Тръмп не отговори непосредствено на въпрос дали ще поддържа увеличението на минималните заплати, откакто видя чиновниците на McDonald`s в деяние, само че сподели: " Тези хора работят интензивно. Страхотни са. "

Той добави, че " преди малко видях нещо... развой, който е хубав. "

Когато най-сетне помощниците му го приканиха да завърши работата, с цел да може да тръгне към идващото си събитие, Тръмп предложи: " Това не беше ли необичайно място за конференция? "

През последните седмици Тръмп се фиксира върху твърдението на Камала Харис, че до момента в който е била студент, е работила на касата в McDonald`s и е правила пържени картофи. Тръмп сподели, че вицепрезидентът е " излъгала, че работи " там, само че не е предложил доказателства за това.
 Какво, в случай че Тръмп не признае резултата от изборите?
Какво, в случай че Тръмп не признае резултата от изборите?

Републиканският претендент за президент на Съединени американски щати към този момент съобщи, че в случай че не завоюва, ще счете изборите за машинация

Представители на McDonald`s не са дали отговор на известие дали компанията е имала трудови досиета за един от заведенията за хранене си преди 40 години. Но представителят на Харис Джоузеф Костело сподели, че визитата на McDonald`s на някогашния президент " демонстрира тъкмо това, което щяхме да забележим при втори мандат на Тръмп: употреба на работещите хора за негова персонална полза ".

" Тръмп не схваща какво е да работиш, с цел да си изкарваш прехраната, без значение какъв брой поетапни фотоси прави, и целият му проект за втори мандат е да даде на себе си, на богатите си другари и гигантските корпорации още едно голямо понижаване на налозите ", Костело се споделя в изказване.

В изявление предишния месец за MSNBC Харис отхвърли изказванията на Тръмп, като още веднъж повтори, че е работила във веригата за бързо хранене преди четири десетилетия, когато е била в колежа.

" Част от повода, заради която даже приказвам, че съм работила в McDonald`s, е , че има хора, които работят в McDonald`s в нашата страна, които се пробват да основат семейство ", сподели тя. " Работих там като студент. "

Харис също сподели: " Мисля, че част от разликата сред мен и моя конкурент включва нашата позиция за потребностите на американския народ и каква е нашата отговорност тогава да отговорим на тези потребности. "

Преди да се кандидатира за президент, Тръмп беше водещ глас на конспирацията за " рождението ", която безпричинно твърдеше, че президентът Барак Обама е от Африка , не е американски жител и затова няма право да бъде президент. Тръмп го употребява, с цел да издигне личния си политически профил, като изиска да види акта за раждане на Обама и пет години откакто Обама го направи, Тръмп най-сетне призна, че Обама е роден в Съединените щати.

Полицията затвори оживените улици към McDonald`s по време на визитата на Тръмп. Властите отделиха ресторанта, защото навалица, дълга няколко пресечки, се събра от другата страна на улицата. На фона свиреха клаксони и звучеше музика, до момента в който последователите на Тръмп развяваха флагове, държаха знаци и правеха фотоси.

Тръмп е изключително привързан към Биг Маковете на McDonald`s и сандвичите Filet-o-Fish . Той постоянно приказва за това, че се доверява повече на огромните вериги, в сравнение с по-малките заведения за хранене, защото те би трябвало да поддържат огромна известност, а личният състав на някогашния президент постоянно взема McDonald`s и го сервира в самолета му.
 Мъск раздава милиони долари против автограф за петиция
Мъск раздава милиони долари против автограф за петиция

Според него, Тръмп е раздразнил избрани кръгове и двете покушения против него го потвърждават
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР